Innehållsförteckning, näring och RDI för Mandelskorpor (Gille / Continental Bakeries North Europe)

Mandelskorpor innehåller

Mandelskorpor innehåller: VETEMJÖL, margarin (vegetabiliska fetter (palm, palmkärna, raps, shea, kokosnöt), vatten, salt, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av vegetabiliskt fettsyror, arom, antioxidationsmedel: citronsyra), socker, ÄGGPULVER,bakpulver (natriumkarbonater, difosfater, ammoniumkarbonater), bittermandelarom 0,1%, majsstärkelse. Kan innehålla spår av MANDEL & SOJA spår av

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Mandelskorpor´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 13 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 24.0 g
Kolhydrater 64.0 g
Protein 59.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 503.0 kcal
kJ 2099.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.7 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 12.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 26.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.8 g
13.0 %